Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg (0)

Frakt & Retur


Frakt & Retur
Vi brukar använda leveransmetoder som USPS, EMS, DHL och så vidare för att skicka dina order och de spårningsnummer finns tillgängliga så snart order levereras, och du kan få dina beställningar i 5 till 10 dagar. Se till att din sändnings att tilltala är korrekt. Så du kan ta emot paketet direkt. För tull klara, vi har många metoder och erfarenheter, så ditt paket är alltid, och 99% av beställningarna är säkra för leverans. Oroa dig inte, om ditt paket sögs sedvana, vi kommer att åter skickar ditt paket eller betala tillbaka pengarna till dig.

Easy 60-Day Returer

Vi arbetar för att din totala tillfredsställelse. Om du av någon anledning, du är inte helt nöjd med ditt köp, kan du få en full återbetalning av produktpriset och tillhörande skatt, inom sextio (60) arbetsdagar efter mottagandet av produkt (er).

För att få antingen en kredit mot en börs eller en kredit på din avgift konto, observera att alla returer och byten måste vara i nya, oanvända och oanvända tillstånd med de ursprungliga taggar och klistermärken bifogas. Poster anses slitna, används, smutsiga eller saknade taggar kommer att återlämnas till köparen på egen bekostnad och ingen återbetalning kommer att utfärdas. Internationell frakt

Vår butik har antagit den internationella sjöfarten lösningen Fiftyone så att du kan enkelt handla från och fartyg till något av de länder som anges nedan. Nu kan du handla vår webbplats i din valda valuta och se din kompletta ordersumman, inklusive fraktavgifter, avgift när du checkar ut. När du har skickat din beställning, är det totala garanterade till den valutakurs som indexeras när du gjorde din beställning. Du kommer inte att extra avgifter vid leverans. Eventuella frågor, kom ihåg att maila oss!

Copyright © 2018 www.garys.se. Powered by Billiga Skor Online
Du har IP-adress: 54.224.108.238     all tränare skor , billig stövlar